Selasa, Disember 23, 2008

Musim Orang Kahwin (MOK)

Pengumuman : Kenduri Kahwin Seterusnya...

1)Kamarul Hisyam Salehuddin (YOI) Dewan JKR Jln Sultan Hishammuddin, 27Dis2008

2)Afif Zikri Mohd Zaki (Tawau) Dewan D'Kelana Kelana Jaya, 25Jan2009

3)Ezalina Jalil (Eza) Dewan Sri Siantan Jln Sg Tua, 26 Jan2009

7 ulasan:

yoi berkata...

tengkiu din promotekan hihihi jemput datang ye...

daLyaanoon berkata...

member punya pasal...

takde hal..

wan berkata...

selamat pengantin baru kepada semua bakal pengantin yang dinyatakan, terutama untuk rakan yang disenaraikan di nombor 3 =P

semoga berbahagia =D

daLyaanoon berkata...

ucapan ada makna tu...

CHA alif LAM ya berkata...

erk?!ade udang di sebalik mee wei.hohohoho

mohd mazdan berkata...

syahdu wan??hahaha...tggu tuan punye blog plak!!biler??

wan berkata...

haha...syahdu gak aaa madan...invitation sampai nz ni...mana tak melalak aku....amoi kesayangan satu masa dulu beb..=P

din : hehe ada makna tu yer din =P
(din dari dulu tau aku suka chinese look, kan din?) =D

charlie : hahaha kau pun tau rentetan peristiwa kan..ahahahhaha =P

anyway, kepada semua bakal pengantin, aku doakan kebahagiaan dan kesejahteraan...tahniah =D