Rabu, Disember 24, 2008

Tahniah Bro Isham dan Mislina Mustaffa.!!!

"ISA
Ikut Suka Ati kau kata...

ISA
Ini Seksaan Aku kau kata..."



Dewan Bar Council Malaysia jadi saksi



Barisan pelakon yang berjaya menyebakkan rasa hati aku.
(rasa simpati kepada penderitaan dan pengorbanan isteri-isteri mangsa tahanan)

Berjaya juga aku menghadirkan diri aku ke dewan BC belakan Annexe CM Kuala Lumpur malam tadi. Hadir ngan sepupu aku, Shidi. Secara keseluruhan teater ini sungguh memberangsangkan!

Gandingan Hishamuddin Rais dan Mislina Mustaffa ternyata memberi impak yang berkesan kepada sesiapa sahaja yang menontonnya!

Kejam, rakus, zalim, kebinatangan, kurang cerdik, rasuah, duit kopi, duit teh, ,kotor, jijik, lucah antara unsur yang wujud dalam akta kuno ini!
bersama prop Bilik Sulit

Nantikan kemunculan teater ini di Pulau Pinang 9-11 Jan ini...tempat akan diumukan nanti!


p/s : ingat nak jumpa Bro Pyan yang terjumpa Kulupsakah plak! Nice to know you bro...

4 ulasan:

wan berkata...

teater ni bukak pada umum???..i mean, venue pun kat public hall ke??


p/s: din..kau dah susut banyak...tengah diet ke??

daLyaanoon berkata...

hahaha...

statement kejimakihina!

susut lah sangat...ye lah wan...aku mintak maap kalo dulu2 aku ejek ko gemok! perut boleh simpan syiling dll...maaf wan!:(

wan berkata...

ehh aku betul2 ni din...gambar kau dgn prop tu nampak susut dah...hilang skit dah perut...bagus aa...good start apa...stay trim beb...sekarang makin ramai dah nak kahwin, so kita kita yang belum or lambat lagi ni kena maintain "eligible bachelor" din...haha =D baru nanti "hot mom" di luar sana teruja bila tengok kita..ahahahaha

hahahaha syiling simpan bawah lipat...siott jer..ahahaha...tu aa...asal masuk kolah jer, jap lagi ada jer yang suruh aku selit berus gigi laa, selit kunci locker lah..siott jer...ahahahahah..tapi aku tak simpan grudge dgn korang dow...masa tu sumer budak2 lagi...keje nak main2 jer..ahahahah...kau jangan mintak maaf dow =D...these days bila ingat balik, cam best lak..ahahaha...

Aku oku! berkata...

kulupsakah tu handsome ke bang?