Selasa, September 23, 2008

Ramadhan : Episod 8

"Ustad...nah kad raya"...aku sambut,"time kasih"

ada gak tradisi ni lagi...ingat dah ditelan pengaruh dek MMS, SMS...maklumlah lagi cepat..takyah beli setem...


kebada or kepada?

ustaz, ustad or ustab?

ustab lagi? suka ati lah....


ni nak buat imbangan duga ke apa ni?


oklah ni...

p/s : Di atas semua dari pemberian dari anak2 murid buatku,

nak mention kat sini dorang ni budak kelas 2 terakhir,

kira nak membaca n menulis ni agak slow lah skit,

tapi yang perlu DIPUJI kat sini...

golongan budak2 yang macam nilah yang selalu ingat kat cikgu2 depa,

tak kiralah...hari guru ka, hari raya ka

Thanks a lot, Syukran Jazilan wa kathiran.


Ni spesel skit, sebab dari anak murid aku yang bukan Islam (Hindu),
but willingly learning Arabic.
Maa'ttawfiq bin najah.

5 ulasan:

wan berkata...

hahahahahaha...the first 3 cards tu lawak!!..mungkin sbb kau nyer caption yg buat jadi lawak tu..hahaha....tapi nak jugak diorang cuba menulis...bagus2!!...tak penat mencuba pun...card yang last sekali tu pun cara...nak jugak dia bagi kat cikgu melayu dia =D.....actually memang betul pun..dari dulu lagi, budak2 yang kelas last2 ni laaa yg ingat kat cikgu2....

Master Yoda berkata...

Salam...

Din,ko dh jadi ustaz ke?

Mak ai..

Baguih la...

Jebeng,Shukur sume pe cer?

Nuek?

alqodahi berkata...

so sweet..len kali letak skali picture anak murid ko tue..:)

Farid is Scott berkata...

"Bangun..... TE-RI-MA KA-SIH CIK-GU, SYUK-RAN JA-ZI-LAN YA USTAZ...." moga Allah s.w.t membalas segala usaha 'Ustab' Aizuddin untuk membentuk generasi qudwah hasanah dan menjadi agent of change di dalam kerangka amal Islami walaupun dari pegangan agama yg berbeza... keep up the good work bro...

najmiah berkata...

comey la anak2 murid kooo!!