Jumaat, November 28, 2008

Berehat sebentar...

"gua sudah 17 tahun jugak buka bisnes, kadang2 ada ombak besar ada ombak kecil, ada PASANG ada SURUT, biasalah...bisnes" kata seorang mamak kepada pekerjanya...

Terpanggil aku bila disebut"PASANG SURUT"...teringatkan blog ini...mintak maaflah...tak sempat nak 'update' macam selalu, sebab tengah interaksi di maktab la ni..bz sesangat...assignment lah, presentation lah, kuiz, makro n mikro teaching...dll...

1 ulasan:

wan berkata...

lorrr patut laa senyap jer...asal aku masuk jer, asyik gambar mamat yang pakai baju hijau tu =P...ermm takper2, lagi pun dah akhir tahun, byk benda nak perlu diselesaikan =D