Ahad, November 09, 2008

Kenapa Isu PATI Tak Selesai?

Kalau macamnilah yang berlaku...
susahlah pasukan-pasukan penguatkuasa nak banteras....

Sanggup ek dorang (PATI) wat macamni?

"bleh tahan gak ek, duk dalam beg yang ada dalam keta?"

"agak-agak sapa yang nak tukar meter minyak yang baru kat dashboard korang tu, bleh try pattern ni"

"ni plak kat rear seat"..."kalo aku tak muat ni"

"yang ini kena pasikan radiator dalam keadaan baik punyeee..."

"paling dahsyat punyeee...kalo aku jadi penguatkuasa pon tak perasan"
SALUT LAH...hehehe:)
moral of story, periksa kenderaan anda sebelum memandu.

3 ulasan:

Azran Mansor berkata...

Ha...ha..ha... kreatif dan bermotivasi tinggi diorang (PATI) nih! ha..ha...

kaklong berkata...

inovatif

wan berkata...

ahahahahahahha...weh yang dalam engine tu betul ker???...kalo jalan jauh, mau tak kena panggang dalam tuh...ahahhhaahhah...PATI ni creative boleh tahan gak