Ahad, November 02, 2008

Percutian @ Langkawi 2008.

Sekian lama dah tak pergi ke pulau lagenda itu.
Agak-agak dah berbelas tahun kot..
Rasa terlalu banyak sangat perubahan kat sana.
Kuah Jetty Point dah macam kompleks membeli-belah.
Makam Mahsuri tak ubah macam Muzium Negara. Masuk pun dah kena bayar.
Dulu guna jalan kampung tapi dah ada lebuhraya.
Sekarang senang sahaja nak 'lemah'kan jantung pergilah cuba 'cable car' Gunung Machinchang...Jantung berdetak kencang!



tiba di Jeti Kuah

updating by The Star


'SubhanALlah'


'SubhanALlah'




Sir Wady, Sir Mior dan DaLYaanoon dalam proses me'lemah'kan jantung

Helang Senja


Destinasi pertama 'Island Hopping'

Helang berterbangan di Pulau Singa Besar


Buntingkah Dayang itu? Sapa buntingkan?


Kepanasan melampau memaksa aku menyembunyikan identiti

Aksi kayak yang memenatkan

Langsung merendamkan diri dalam air tasik yang payau itu.

Pantai Cenang dalam kenangan.

Perjalanan pulang ke Kuala Peghelih.

6 ulasan:

kaklong berkata...

seronoknya:)

wan berkata...

waa best ko jalan2 din...weh makam mahsuri dah kena bayor ehh?...ahaha ada je la yang nak buat duit..ahahaha...

daLyaanoon berkata...

tu ar...
5 hengget skali masuk...
aku pun tak masuk...
hahaha...makan2 kat luar kompleks tu jer..

nadot berkata...

waaahhh... sonoknye cuti2 msia... lame dah x bercuti...

anyway, aku dh bg pendpt yg ko mintak..eh..'kawan ko' mintak.. hohoho...

wan berkata...

lohhh 5 ringget skali masuk haa.....ahahaha....kt beras terbakar tak kena charge lak din??...

daLyaanoon berkata...

beras terbakar tak singgah lah wan...org kata mcm dah tak best jer...

beras terbakar tatau plak kena caj ke tak?

tp beras super mmg naik mendadak kat Malaysia ni!